Poolijs

 

za | 17u30-18u30 | De Trap van Steen en Wolken (+1/+2) | gratis
 

4 korte optredens waar liefde en muziek elkaar raken.

 

Aarde aan Daan

Aarde aan Daan

Aarde aan Daan maakt Nederlandstalige dagdroompop. De teksten getuigen van liefde voor poëtische diepgang, gezongen over kleurrijke indie. Akoestische elementen mengen zich met elektronica. Alles aan Aarde aan Daan ademt ruimte.
Daalman

Daalman

Daalman is het alter-ego van Davy Alfons Macquoi. In 2015 kwam deze kempenzoon naar buiten met zijn alter-ego Daalman, en dat resulteerde in 2017 in zijn eerste EP ‘Onder de Radar’. Zo onder de radar bleef hij echter niet, want hij werd door verschillende radio en tv-zenders opgenomen in de playlist.

Hij is nu volop bezig aan het schrijven aan zijn eerste full album, waaruit “Alles” en “Geen Nacht Alleen” als eerste singels werden gereleased.

Sepia

Sepia

Sepia (Ward Van de Voorde) is een 17-jarige songwriter, rapper en producer uit Sint-Niklaas. Begin 2018 verscheen zijn eerste succesvolle single ‘Richting’, in september gevolgd door ‘Diamant’, de voorbode van een nieuw project.
Lou

Lou

Lou is een twentysomething die zich net als zovelen van zijn generatie het hoofd breekt over alles wat zich tussen existentiële vragen en stukgelopen liefdes bevindt en zijn gedachten hierover neerpent in Nederlandstalige nummers in de stijl van het intiemere werk van o.a. Kommil Foo & Eefje De Visser.