M’as-tu lu

 

De favoriete boeken van Dimitri Verhulst zijn:

 

De woestijn – Jorge Baron Biza

Het sprongbeen – Albertine Sarrazin

De knetterende schedels – Roger Van De Velde

Machten der duisternis – Anthony Burgess

De kluizenaar en zijn muze – brieven aan Louise Colet – Gustave Flaubert

 

Dimitri Verhulst

Dimitri Verhulst

Dimitri Verhulst (1972) werd geboren in Aalst. Hij wordt gezien als een van de grote schrijvers van de Lage Landen. Zijn werk verschijnt in meer dan twintig talen en werd bekroond met verschillende literaire prijzen. Van de klassieker De helaasheid der dingen werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht en het boek werd verfilmd en bekroond met de Gouden Uil Publieksprijs.

Dominique Van Malder

Dominique Van Malder

Dominique Van Malder is als acteur verbonden aan de gezelschappen Studio Orka en Theater Antigone. Momenteel repeteert hij met Studio Orka aan ‘Craquelé’. Hij speelt ook in diverse films en tv-series. Voor ‘Radio Gaga’ trok hij – samen met Joris Hessels – met een mobiele radiostudio naar bijzondere plekken om er mooie en ontroerende verhalen te oogsten. Tijdens M’as-tu lu zal hij Verhulst vragen naar de sferen, geuren en smaken van de 5 centrale boeken.

 

FOTO: © Fred Debrock

Tom Vandenberghe

Tom Vandenberghe

Tom Vandenberghe is de bezieler van foodconcepten ‘Noedelbar Ramen’, ‘Kookstudio Eetavontuur’ en zijn laatste realisatie ‘Haven’. Daarnaast schreef hij vijf internationaal gerenommeerde kook- en reisboeken over de verschillende street food keukens van Thailand, Vietnam, Singapore, New York en Tokio. Tom is een echte grensoverschrijdende culinaire avonturier die ook heel veel leest. Op M’as-tu lu zal hij gerechtjes maken op basis van Dimitri Verhulst zijn boekenkeuze.

 

FOTO: © Fred Debrock